Boef in de wijk

Gaat u met uw wijkagenten mee op boevenjacht?

De politie wil donderdagavond 23 maart 2017 tussen 18.30 en 21.00 uur in de wijken Ginneken en Zandberg het spel “Boef in de wijk” met u spelen.

“Boef in de wijk is een innovatief en interactief spel, waarbij we met elkaar met andere ogen naar onze eigen woon- en werkomgeving kijken en informatie delen over verdachte situaties, voertuigen of mensen. Tijdens de spelavond is er een “boef” actief in de wijk. U wordt daar via social media over ge├»nformeerd en krijgt aanwijzingen over zijn of haar verblijfplaats. Aan de hand van deze aanwijzingen gaat u actief op zoek naar de “boef”. Wijkagenten Hans Holierhoek (Ginneken) en Loek Oerlemans (Zandberg) reiken aan het eind van het spel een prijs uit aan de buurtbewoner die de boef heeft gevonden en de beste informatie aan de politie heeft doorgegeven over verdachte situaties en/of voertuigen en/of mensen.

Wilt u meedoen? We verzamelen rond 18.30 uur op de Ginnekenweg 327, ter hoogte van het kinderdag- verblijf. Het spel begint om 19.00 uur en we eindigen om 21.00 uur.

Voor de volledige tekst van de flyer: boef in de wijk a5 flyer