Wijkactiviteiten

midsommernight 2014 044

 

ZINGEN in de wijk Zandberg met Puellae Cantantes

Puellae Cantantes is een koor voor meisjes van 5 t/m 16 jaar. Puellae Cantantes geeft kinderen een muzikale opleiding. Die bestaat uit stemvorming, goede houding bij het zingen, solfègetraining met de methode ‘Jongleren’ en individuele zangles van een zangdocente. Maar voorop staat het plezier en enthousiasme voor zingen.

Puellae Cantantes biedt kwaliteit en geeft concerten in en om Breda van hoog zangniveau. Het koorrepertoire is zeer divers, van klassiek, filmmuziek tot musicals en meer en er wordt gezongen in verschillende talen. We repeteren in de kapel van de Sacramentskerk. De dirigent is Lieke Sweens en de zangdocente is Lotte van Roosmalen.

En dat allemaal hier in de wijk Zandberg!

 

We repeteren op woensdag van 17.00-18.15u voor de jongsten en voor de meisjes vanaf een jaar of 9 op woensdag van 18.30-19.45u en vrijdag van 18.30-19.45u.

 

Contact

Email:                         puellaecantantesbreda@gmail.com

Facebook:                  www.facebook.com/PuellaeCantantes

Website:                    www.puellaecantantes.weebly.com

 

Heb je zin om eens te kijken of het iets voor je is, ben je altijd welkom op een van de repetities!

 

Tafeltennisser(s) gezocht!

Op woensdagavond van 19.30 -21.00 spelen al een aantal jaren diverse mensen uit de buurt tafeltennis.

Vanwege het vertrek van enkele mensen zoeken wij versterking van onze gelederen.

We spelen geen competitie maar gewoon met en vooral tegen elkaar!!!

Het liefst willen we er 1 of 2 spelers erbij. Man of vrouw maakt niet uit. Enige ervaring met tafeltennis strekt wel tot aanbeveling. Niet dat ons niveau zo hoog ligt hoor maar toch.

Iets voor jou?

Met vriendelijke groet,

Jan Hetsen

Zandberglaan 3

4818 GH Breda

j.hetsen@ziggo.nl

076-5219541

06-25131451

 

Dames Fitgym in de Zandberg

Nu de zomer weer zo goed als voorbij is, is het misschien tijd om eens na te denken over wat voor leuke activiteiten u nu wekelijks zou kunnen doen om uw conditie op peil te houden en meteen aan uw gezondheid te werken. Sinds kort is een groepje dames op maandagavond daarmee bezig. Zij staan onder leiding van een enthousiaste docente. Deze groep in de gymzaal van Gemeenschapshuis De Zandberg kan nog uitbreiding gebruiken. Ze bestaat op dit moment uit een groepje dames 50-plussers, maar ook jongere dames zijn welkom. Kom gerust twee proeflessen volgen om te bezien of dit iets voor u kan zijn. De lestijd is maandag van 19.45 – 20.45 uur. Hopelijk tot ziens in de Zandberg.

Namens s.v. Fier,

www.svfier.nl/

Badminton op maandagavond

Als u op maandagavond lekker wilt badmintonnen tussen 20.00 uur en 22.00 uur dan kunt u zich opgeven bij Rico Bongaarts 06 – 53890309.