Nieuwe website Wijkraad Zandberg-Oost online!

Joop VaaneUncategorized

De wijkraad Zandberg-Oost heeft een nieuwe website!

Met actuele berichten, achtergrondinformatie, een agenda en alle overige relevante voor de bewoners van Zandberg-Oost.

De Wijkraad heeft al jaren de beschikking over een functionerende website. Je kan er de notulen van de wijkraadvergaderingen vinden, de vergaderdata en alle oude wijkkranten. Maar daar is dan ook wel zo’n beetje alles mee gezegd. Als actief communicatiemiddel met de wijkbewoners was het niet geschikt en werd het dan ook niet gebruikt. 

Hoogste tijd dus voor nieuw élan in dit digitale tijdperk! 

Serge Settels, host van de oude website en Joop Vaane zetten zich, op verzoek van de wijkraad aan de bouw van een nieuwe website tegen minimale kosten. Dat laatste is mogelijk door gedeeltelijke sponsoring en gratis hosting.

Serge is softwareontwikkelaar en woont sinds 2006 op het Hyacintplein. Joop is zelfstandig ondernemer, onder andere als adviseur voor waterschappen en op het gebied van verduurzaming van basisscholen. Daarnaast kan hij ook websites bouwen. Hij woont sinds 2012 in de Tulpenstraat, op nummer 6. Het toeval wil dat beiden voorafgaand aan hun huidige woning, woonden op het adres Tulpenstraat 9! 

De nieuwe website (in WordPress) is t.o.v. de bestaande website aanzienlijk frisser van opzet en gekoppeld aan het nieuwe logo van de wijkkrant. De site is overzichtelijker, bevat meer informatie en bestaat uit 1 pagina wat het aantrekkelijker maakt voor gebruik op een mobiele telefoon.