Zandberg krijgt een Overdag Koor

Leo VerburgUncategorized

In Breda is zingen enorm populair en het koor aanbod is groot. Maar… de repetities zijn altijd in de avonden. Wat als je nou liever overdag zingt? Vanwege parttime-werk of flexibele werktijden, vanwege werk als zelfstandige of omdat je niet (meer) hoeft te werken?

De Musicaja Zangschool start voor deze doelgroep een Overdag Koor. Een nieuw en fris gemengd koor voor iedereen die het fijn vindt om overdag te zingen. We zingen uiteenlopende muziekstijlen: klassiek, pop, musical, wereldmuziek, kleinkunst, improvisatie, etc. en we werken toe naar een optrden tijdens het Musicaja Jaarconcert. Het is handig als je noten kunt lezen, maar niet noodzakelijk. Via oefenbestanden kan je eventueel thuis je partijen oefenen.

We repeteren o.l.v. Caja van der Werff op maandagen van 10.30 uur tot 12.00 uur in Gemeenschapshuis Zandberg, Zandberglaan 54-bis.

Benieuwd of dit koor wat voor je is? Je bent van harte welkom om twee keer vrijblijvend mee te zingen. Daarna kijken we met een korte stemtest of je stem geschikt is, of je toonvast bent en welke stemsoort je hebt. We starten na de zomervakantie op maandag 2 september. Kijk voor informatie op www.musicaja.nl/overdagkoor